De vele functies van

Belling

Onderstaande functies zitten op de de Belling fornuizen. Niet ieder fornuis heeft al deze functies. Kijk bij de producten welke functies op welke fornuis zitten.

Onderwarmte met ventilator:

Wordt gebruikt om bijvoorbeeld taartbodems te bakken. Het onderverwarmingselement zorgt ervoor dat de taartbodem wordt gebakken terwijl de ventilator ervoor zorgt dat de lucht rond de vulling circuleert.

3D Heteluchtoven:

Bij de elektrische heteluchtoven is de verwarmings element rond de ventilator gesitueerd. De ventilator circuleert de warmte door de oven en zorgt daardoor voor een gelijkmatige temperatuur.

Circulatiegrill:

De warmte van de grill circuleert door middel van de ventilator door de oven. Daardoor is het niet nodig het gerecht om te draaien.

Intensief bakken (hetelucht met boven- en
onderwarmte):

Deze functie is voor intensief bakken. De warmte komt van onder en boven en wordt met behulp van de ventilator gelijkmatig door de oven verspreid.

Ontdooi functie:

Op natuurlijke wijze wordt bevroren voedsel sneller ontdooid.

Conventionele oven:

In een conventionele elektrische oven komt de warmte van boven en onder. Omdat de warmte stijgt is de oven onderin kouder dan bovenin. Een belangrijk pluspunt is dat de boven- en onderwarmte geheel onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen.

Grilloven:

Deze speciale oven met uniek grill element geeft ieder gerecht een heerlijk krokante korst. Deze functie kan ook gebruikt worden bij kleinere gerechten. Niet het gehele oppervlak gebruiken, maar selectief en gericht. Duurzaam en energiezuinig in het gebruik.

Typ uw zoekwoord en klik op Enter om te zoeken