Belling biedt je twee jaar zekerheid

Belling produceert fornuizen van een hoge kwaliteit. Daarom krijg je de eerste twee jaar volledige garantie op onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer blijkt dat een servicebezoek noodzakelijk is.

Wat te doen bij een storing of mankement
1. Controleer of het fornuis goed is aangesloten. De juiste aansluitschema’s kunt u op deze website terugvinden onder de tab “Aansluitschema’s” (Klantenservice pagina).
2. Lees aandachtig de handleiding door om zeker te zijn dat het fornuis juist ingeschakeld is. De volledige – en verkorte gebruiksaanwijzingen kunt u terugvinden bij de tab “Handleidingen” (Klantenservice pagina)
3. Is na bovengenoemde controle het mankement nog steeds niet verholpen? Belling helpt u graag bij het oplossen van storingen en de afhandeling van klachten. Ook voor technische ondersteuning kunt u bij ons terecht. Storingen en eventuele vragen kunt u hier direct melden.
4.STORINGEN VOOR BELGIË kunnen gemeld worden via de volgende linkhttps://www.servicecentrale.com of per mail: in**@se*************.com of telefonisch: 0031 (0)162-435847

Typ uw zoekwoord en klik op Enter om te zoeken